Zápas

Eagles Praha - Cardion Hroši Brno 4:5

9. 4. 2016, 13 hodin, Krč
123456789 R H E
Cardion Hroši Brno 002001002 5 111
Eagles Praha 200000002 4 62

Za domácí tým Eagles Praha začal házet Matěj Hušek, který držel Hrochy do 3. směny. Útok Eagles se podařilo prosadit hned první směnu a ujmout se vedení 2:0. Hroši pak srovnali ve třetí směně po singlu Morbidelliho.

Skore 2:2 vydrželo až do šesté směny, kde Salzman odpálil double a Sázavský ho stáhl singlem. Hroši se tak ujali vedení 3:2.

Tento stav se nezměnil až do deváté směny. Na začátku Hroši navýšili skore na 5:2 po singlu Menšíka a double Clause. Eagles na tyto dva body zareagovali pouze snížením na 5:4.

Fotogalerie

Cardion Hroši Brno AB R H RBI BB SO BA OBP
Menšík, Vojtěch 5 1 3 0 0 0 .600 .600
Claus, Filip 5 2 2 1 0 0 .400 .400
Morbidelli, Dominic 4 0 1 3 0 0 .250 .200
Salzmann, Benjamin 4 1 1 0 1 2 .250 .400
Sázavský, Richard 5 0 1 1 0 1 .200 .200
Kucin, Jan 3 0 0 0 1 0 .000 .250
Seiser, Claus 4 0 1 0 0 0 .250 .250
Kocour, Dan 2 1 2 0 2 0 1.000 1.000
Sláma, Marek 4 0 0 0 0 2 .000 .000
  36 5 11 5 4 5 .306 .366
2B: Menšík Vojtěch, Claus Filip (2), Salzmann Benjamin
Cardion Hroši Brno IP H R ER BB SO HR ERA
Urbina, Elroy 7.0 3 2 2 6 9 0 2.57
Hřib, Jan 1.2 2 2 2 1 0 0 10.80
Kraut, Svatoslav 0.1 1 0 0 0 0 0 0.00
  9.0 6 4 4 7 9 0 4.00
W: Urbina Elroy
Eagles Praha AB R H RBI BB SO BA OBP
Zýma, Petr 4 2 2 1 1 1 .500 .600
Pojer, Jan 3 0 0 0 2 1 .000 .400
Hejma, Matěj 5 1 3 1 0 1 .600 .600
Chlup, Marek 2 0 0 0 2 0 .000 .500
Homolka, Jan 4 0 0 1 0 0 .000 .000
Zýma, Michal 3 0 0 0 0 1 .000 .250
Borecký, Lukáš 3 1 1 0 1 1 .333 .500
Laube, Martin 4 0 0 0 0 2 .000 .000
Bužga, Vojtěch 2 0 0 0 1 2 .000 .333
Vítek, Daniel 1 0 0 0 0 0 .000 .000
  31 4 6 3 7 9 .194 .359
2B: Hejma Matěj (2)
3B: Zýma Petr
SB: Hejma Matěj (2), Chlup Marek, Bužga Vojtěch
Eagles Praha IP H R ER BB SO HR ERA
Hušek, Matěj 7.0 9 3 3 1 2 0 3.86
Josefus, Lukáš 1.0 0 0 0 3 2 0 0.00
Dijck, Rick 1.0 2 2 2 0 1 0 18.00
  9.0 11 5 5 4 5 0 5.00
L: Hušek Matěj

Weby ČBA na doménách baseball.cz používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací