Zápas

SaBaT Praha - Technika Brno 1:10

26. 6. 2021, 13 hodin, SaBaT
12345678910111213 R H E
Technika Brno 000200008 10 72
SaBaT Praha 000000100 1 41

První utkání double bylo až do 9.směny vyrovnané, nadhazovači Kryštof Dupal (SaBaT) a Michal Sobotka resp. Miguelangel Bastidas (Technika) dovolili pálkařům soupeře pouze 4 odpaly a stav byl na konci 8.směny 2:1 pro Techniku. Rozhodnutí padlo po vystřídání  K.Dupala closerem Richardem Svobodou, který zápas „ukončil“ tak, že během 9.směny Technika zaznamenala celkem 8 doběhů.

Technika Brno AB R H RBI BB SO BA OBP
Sázavský, Oliver 4 2 1 0 1 0 .250 .400
Kraut, Svatoslav 4 1 0 1 0 1 .000 .200
Gottschall, Mário 5 1 2 2 0 0 .400 .400
Menšík, Matěj 3 1 0 2 1 1 .000 .200
Just, Daniel 3 1 2 1 1 0 .667 .800
Grendža-Donský, Matěj 2 0 0 0 0 1 .000 .000
Bláha, Vojtěch 2 2 1 1 2 1 .500 .800
Vašek, Jakub 4 1 1 3 0 2 .250 .400
Matějka, Filip 4 0 0 0 0 1 .000 .000
Bastidas, Miguelangel 2 1 0 0 1 0 .000 .333
  33 10 7 10 6 7 .212 .386
2B: Sázavský Oliver, Vašek Jakub
Technika Brno IP H R ER BB SO HR ERA
Bastidas, Miguelangel 5.0 1 1 0 0 12 0 0.00
Sobotka, Michal 4.0 3 0 0 1 4 0 0.00
  9.0 4 1 0 1 16 0 0.00
W: Bastidas Miguelangel
SaBaT Praha AB R H RBI BB SO BA OBP
Němeček, Jakub 4 0 0 0 0 2 .000 .000
Veleta, Štěpán 4 0 1 0 0 2 .250 .250
Kříž, Michal 3 0 1 0 1 1 .333 .500
Mikš, Marián 3 0 0 0 0 2 .000 .000
Bačo, David 4 1 0 0 0 0 .000 .000
Hrdlička, Vít 4 0 1 0 0 1 .250 .250
Kavan, Kryštof 3 0 0 0 0 3 .000 .000
Bubínek, Lukáš 2 0 0 1 0 2 .000 .000
Nosek, Eduard 3 0 1 0 0 2 .333 .333
Lukačka, Martin 1 0 0 0 0 1 .000 .000
  31 1 4 1 1 16 .129 .156
2B: Kříž Michal, Hrdlička Vít
SB: Bačo David
SaBaT Praha IP H R ER BB SO HR ERA
Dupal, Kryštof 8.0 4 2 2 3 7 0 2.25
Šmíd, Richard 1.0 3 8 4 3 0 0 36.00
  9.0 7 10 6 6 7 0 6.00
L: Dupal Kryštof

Rozhodčí: HP: Kučera František, 1B: Šimota Richard
První nadhoz: 13:00
Délka zápasu: 02:30
Počasí: broken clouds
Teplota: 23.05°C
Tlak: 1018 hPa
Vlkost: 66%
Vítr: 0.45 m/s (0.45°)
Weby ČBA na doménách baseball.cz používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací